Flisearbejde

Fliser og Klinker i Odense og Fyn

Hvis du skal have lagt fliser eller klinker, så kan du trygt bruge os til din opgave. Murermester Brian Bertelsen ApS er nemlig specialist når det kommer til lægning af fliser og klinker – både inde og ude.

Klinker og Fliser som du kan være stolt af

Vi sætter en stor dyd ved at vores flisearbejde er mere end bare præsentabelt. Vi går altid efter, at når gæster ser vores arbejde ude hos vores kunder, at de så spørg ind til hvem der har lagt dem.

Vores gode ry og omdømme er det der gør, at vi udover at have kunder i lokalområdet i Odense, også kører på hele Fyn og laver flisearbejde.

Flisearbejde? Kontakt Murermester Brian Bertelsen i Odense

Vi sidder klar til dit opkald, og kan kort tid efter være på din adresse, og give et tilbud på flise eller klinkearbejde. Du kan ringe på +45 23 26 20 43 i dag.

Vi er placeret i Odense, men vi kører på hele Fyn inklusiv OdenseSvendborgFaaborg og Middelfart.

Fliser i Odense
Fliser i Odense

Indendørs flisearbejde

Du kan vist roligt sige, at flise-arbejde er vores speciale. Vi lægger så mange fliser, og på så mange forskellige overflader og underlag, at der ikke er den opgave vi kan løse.

Vi har stor erfaring med (men ikke begrænset til):

Som sagt, så har vi stor erfaringen med ovenstående flise- og klinkearbejde, men vi er ikke begrænset til de typer af flisearbejde. Har du et nybyg- eller renoveringsprojekt, som skal bruge fliser eller klinker, så kan du trygt kontakte os for en uforpligtende samtale eller tilbud.

Flisebelægning til prisen

Vi ser altid på opgaven inden vi giver en pris på belægning af fliser og klinker, og det er af den årsag, at vi gerne vil undgå misforståelser.

Som du kan forestille dig, så er det én ting at lægge fliser på et velforberedt og fladt underlag, men en anden ting at arbejde ude af niveau, på trapper, kantstene, omkring dæksler og kloakker eller måske har du en idé til et flisemønster.

Derfor ser vi altid opgave an inden vi kommer med en pris på lægning af fliser og klinker – på den måde undgår vi misforståelser, og vi samler kun på glade kunder!

Lægning af fliser ved nybyggeri og haveanlæg

Vi har stor erfaring med fliselægning ved både nybyggeri, haveanlæg og andre store anlægsopgaver. Du kan derfor trygt anvende vores ekspertise til at planlægge dit næste projekt. Vi har lavet utallige indkørsler, terrasser og stier, og ved kender fordelen og ulemperne ved de forskellige fliser og materialer.

Fliser i Odense
Fliser i Odense

Skal du vælge fliser eller klinker?

Det er forskellige arbejdsprocesser om man arbejder med fliser eller klinker, og der er forskel i opsætningen og selve flisearbejdet efter om det er klinker eller fliser, men det handler mest om formålet bag flisearbejdet.

Forskellen på fliser og klinker.

Fliser og klinker er termer som folk bare kaster ud, ellers er det noget de har fået fra indpakningen, men fliser og klinker er ikke altid det samme. Selvom både klinker og fliser fås i mange forskellige farver, størrelser, kvalitet og prisklasser.

Fliser

Klinker

Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
som ikke er nævnt ovenfor.​ se mere af vores udførte arbejde på Facebook

Badeværelse i Odense

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Murermester Brian Bertelsen ApS
Murer i Odense

Erfaring og Ekspertise

Med mange års erfaring garanterer vi topkvalitet og kompetent murerarbejde på ethvert projekt.

Murermester i Odense

Helhedsorienteret Service

Fra rådgivning til myndighedsspørgsmål - vi håndterer alle faser af byggeprocessen.

Murer i Odense

Tillid og Transparent Rådgivning

Vi værdsætter en åben dialog om økonomi, materialer og løsninger, så du altid føler dig godt informeret.

Kontakt os til dit næste murerprojekt

Vi servicerer som murer på hele Fyn men hovedsageligt i Odense og omegn. Kontakt os, og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Og vi har selvfølgelig Byggaranti. Det giver dig ekstra sikkerhed for et godt resultat.


     

    Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.
    Felter markeret med * skal udfyldes.